Waddinxveen - Krimpen
Poule 4b Geplaats door: #5 = Geregistreerd [»]
Waddinxveen - Krimpen - KNHB Hockey Forum
GEPLAATST OP: 19-04-2010
BEKEKEN: 1198x
Waddinxveen - Krimpen:

Dit weekend staat een leuk 'onderonsje' tussen Waddinxveen en Krimpen op het programma. HCW heeft nog een appeltje te pellen met Krimpen en zal dat waarschijnlijk in deze thuiswedstrijd doen. Krimpen gaat met een gespannen gevoel naar HCW. Zal helemaal niets cadeau krijgen in deze wedstrijd. Als de scheidsen een beetje op de hand zijn van de thuisploeg, kan het een leuke middag worden.

Voorspelling: 3-2 voor de waddinkvinkjes. !

  Reageren
Foto's:
Voor dit topic zijn er nog geen foto′s toegezonden!
Dat kan ... Simpel & Snel via +31627451764

Deel via:      
  Reacties
21-04-2010
chef tiet
Anoniem
wel een gay kraker dan!!

21-04-2010
Mozes
Anoniem
oh dit is een kraker.
dus...

20-04-2010
supporter HCW
Anoniem
Gaat HCW deze kraker misschien toch winnen??????

20-04-2010
Costa
Anoniem
Als een stel german goo girls staat iedereen met zijn mond open na de wedstrijd met de vraag hoeveel ze nog kunnen slikken!!

20-04-2010
triest
Anoniem
triest om hier een topic over te beginnen we winnen toch wel

19-04-2010
HCW #8
Anoniem
Ik voel me vereerd dat er zoveel onderzoek wordt gedaan naar Waddinxveen, inwoners en omgeving! Wat een geweldig verslag!

Misschien hadden de plaatselijke artiesten als George Baker en Within Temptation nog een leuk verslagje kunnen doen? Toch jammer dat je maar half werk hebt geleverd!

Alsnog bedankt voor een stukje wereld brekend en keiharde journalistiek!Ps. Ben je ook in te huren? We hebben nog iemand nodig die een stukje wil schrijven voor het plaatselijke suffertje

19-04-2010
Costa
Anoniem
Wil trouwens Forcial even feliciteren met het 100ste doelpunt tegen, er kan weer een beker in de prijzenkast boys! Wat betreft de wedstijd van aankomende zondag, boys take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe! You take the red pill, you stay in Wonderland and Krimpen shows you how deep the rabbit-hole goes! Make up your mind guys and snap out of it! Zoals Verona van de Leur al verklaarde met uitzicht op de wedstrijd van zondag: ''ik denk dat de jongens meer kans maken in de meerkamp dan op het veld zondag, binnenkort nodig ik ze een keer uit om es te kijken of turnverening TOOS niet iets voor volgend jaar is'' Aldus Verona. Bert Berghoef had ook geen positief woord over voor de wedstrijd van aankomende zondag: net als het centrum van Waddingxveen nooit klaar zal zijn in 2011, zullen de jongens nooit klaar zijn voor aankomende zondag, misschien organiseer ik na zondag wel een rimweekend in het Gouwebos om het moraal van de jongens weer wat omhoog te krikken''

19-04-2010
HCW#6
Anoniem
Sorry hoor gasten..
Als we dit al winnen is het met 1-0. Omdat de spitsen van Krimpen zich teveel op het vrouwelijk schoon aan de kant richten.
Maar ik zie het hier eerder 0-5 dan 0-3 worden.
Er is iig na afloop T dansen, dus het wordt wel gezellig=P

19-04-2010
HCW #12
Anoniem
@ toesnauwert

Je naam zegt t al.... de beste stuurlui staan 'aan wal'....

aan lager wal in dit geval


19-04-2010
HCW #12
Anoniem
Als a.s. zondag het zonnetje straalt en de goden gunstig gezind zijn, kan dit nog wel eens een knaller worden. We zullen het onze gasten iig knap lastig maken en daarbij trachten we de punten in eigen huis te houden. Wat de arbitrage betreft: De zonnebril v/d scheids en de laagstaande zon zullen een doorslaggevende factor spelen. Meer durf ik er nog niet over te zeggen. Bye!

19-04-2010
toeschouwert
Anoniem
dit is geen topic waard

krimpen loopt hier met 0-8 overheen!!

0-1 tegen montfoort en dan winnen van krimpen haha blijf ff lekker dromen of op je roze wolk zitten

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email