Mijdrecht- Evergreen
Poule 4b Geplaats door: hvm = Geregistreerd [»]
Mijdrecht- Evergreen - KNHB Hockey Forum
GEPLAATST OP: 22-04-2010
BEKEKEN: 1193x
Mijdrecht - Evergreen 3-4

Mooi wedstrijd waar Evergreen feller begint dan Mijdrecht. Binnen 5 minuten terechte strafbal voor Evergreen die goed benut word. Evergreen loopt verder uit naar 2-0 binnen 10 minuten. Laatste 20 minuten van de eerste helft word Mijdrecht sterker dan Evergreen en komt terecht op 2-1. Na de rust Evergreen weer beter uit de startblokken. Evergreen komt snel op 3-1 waarna Mijdrecht de inhaalrace weer instart. Mijdrecht komt mooi op 2-3. Mijdrecht in dit deel veel beter als Evergreen. Evergreen kwam er zo heel af en toe gevaarlijk uit met een counter waarmee ze een strafcorner weten te versieren. Hierin valt de 2-4 al is er een blunder van de scheidsrechter. Mijdrecht nog steeds beter als Evergreen en komt op 3-4.

Helaas was de wedstrijd niet langer voor Mijdrecht!


  Reageren
Foto's:
Voor dit topic zijn er nog geen foto′s toegezonden!
Dat kan ... Simpel & Snel via +31627451764

Deel via:      
  Reacties
24-04-2010
scoopkeep
Anoniem
Gaan liggen is gewoon een stuk makkelijker. Moet alleen snel leren opstaan

23-04-2010
@mozes
Anoniem
iedere keeper heeft wel eens een off-day. Wellicht dat gisteravond dit van toepassing was op de keep van Evergreen.
Gezien het doelsaldo van Evergreen heeft hij ca. 10 v/d 17 wedstrijden op z'n winterstand gestaan. Misschien was hij gisteravond nog een beetje bevroren en niet volledig ontdooid ?..

23-04-2010
Mozes
Anoniem
deed ie ook niet bij evergreen-bleiswijk (zie video). maar ze hebben toch ook een tweede keeper. misschien die maar een kans geven.
als evergreen volgend seizoen 3e klasse gaat spelen zou ik de keeper zeker adviseren te gaan liggen bij een ingeslagen corner. hier in de 4e zijn ze vaak nog wel te pakken als je blijft staan, maar op 3e klasse niveau janken ze hem er zo in als je blijft staan.

23-04-2010
###
Anoniem
''heeft iemand al eens aan de keeper van evergreen verteld dat je bij een ingeslagen corner beter kan gaan liggen.''
dit was een bericht van scoopkeep,
3e goal HVM ingeslagen op een staande keeper, was dus kansloos

23-04-2010
ABRAXAS
Anoniem
Evergreen - Mijdrecht

Spannende pot waarbij Mijdrecht niet onderdeed aan Evergreen. Mijdrecht liet zien dat het klaar is voor volgend seizoen. Daarin wordt het de bedoeling dat ze gaan meedraaien bij de top-3. Als ik kijk naar het spel van gisteravond, denk ik dat de mannen er klaar voor zijn. Enige aandachtpunt blijft op dit moment de achterhoede.

@ HVM
Keep up the good work !

23-04-2010
HVM #12
Anoniem
Er werd op zich aardig gefloten, behalve dan bij die strafcorner de 2de helft. Hier kwam een voetje aan te pas, wat onopgemerkt is gebleven.

23-04-2010
@ #5
Anoniem
yes die waren er :)

23-04-2010
#5
Anoniem
Waren er gisteren bonds aanwezig?

23-04-2010
Toeschouwer
Anoniem
HVM - Evergreen: 3 - 4

Een leuke wedstrijd om te zien, waarbij Evergreen zich moest herstellen van de thuiswedstrijd tegen Bleiswijk. De gasten uit Maassluis gingen gretig uit de startblokken wat resulteerde in een vroege openingstreffer 1-0. HVM komt er af en toe gevaarlijk uit met de counter, wat een aantal gevaarlijke situaties oplevert voor het doel van Evergreen. Vlak voor rust maakt HVM de gelijkmaker via een snelle uitbraak door het midden.

Ruststand 1-1

Een beetje aangeslagen door de tegentreffer, voert Evergreen na rust de druk verder op. Via 2 goed verzorgde aanvallen trekt Evergreen de stand naar zich toe. 1-2/1-3. HVM geeft zich echter nog niet verloren en blijft vechten voor de aansluitingstreffer. De 2-3 valt ong. 10 minuten later via een aanval over rechts.

Langzamerhand begint HVM erin te geloven dat er in deze wedstrijd een graantje te halen valt. Deze illussie is van korte duur. Evergreen behaalt 10 minuten voor tijd een strafcorner. Hieruit wordt via een mooie combinatie de 2-4 op het scorebord gezet. De protesten van HVM over een vermeende shout worden helaas niet gehonoreerd door de arbitrage.

Met nog 9 minuten op de klok probeert Evergreen de wedstrijd op slot te gooien. HVM geeft zich echter nog niet gewonnen, en behaalt uit een slotoffensief een strafcorner. Met een hard schot vanaf rand cirkel wordt de eindstand bepaald op 3-4.

Evergreen blijft in de race voor promotie. HVM bereid zich voor op het veelbelovende seizoen 2010/2011.


23-04-2010
@ kwakzalver El
Anoniem
WAAAUUW ! 3-4 verloren. Nu zullen we de komende maanden wel weer al die lovende teksten hier te lezen krijgen over hoe goed HVM wel niet is/ was.


22-04-2010
Elsalvador
Anoniem
Evergreen, dacht na de redelijk snelle goal de wedstrijd in the pocket te hebben.
Wellicht "iets" te gemakkelijk gedacht, want met alle zeilen erbij wordt het 3-4.
Evergreen de beste tegenstander die ik dit seizoen heb gezien in 4B, er zit een prima gedacht en concept in deze ploeg. Verdienen het mijn inziens om te promoveren. Derde klasse waardige ploeg!! Denk dat het een van de beste wedstrijden van HVM kant was.

22-04-2010
Reservรจ
Anoniem
Pfew.. De puntjes zijn i.i.g. binnen!

22-04-2010
HVM #4
Anoniem
goeie gasten die van evergreen!
mooie wedstrijd! had misschien wat meer ingezeten voor ons! maar gefeliciteerd evergreen!


Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email