Rapide-Shot
Poule 4d Geplaats door: Foenks = Geregistreerd [»]
Rapide-Shot - KNHB Hockey Forum
GEPLAATST OP: 17-09-2006
BEKEKEN: 365x
3-1 Moet er nog meer gezegd worden!!! En nou krijgen we waarschijnlijk een enorme hoop reacties over scheidsen, de zon die in de ogen scheen, het publiek waar ze bij shot dan weer niet aan gewend zijn en nog wat van die excuses. Maar laten we eerlijk zijn...... Als je pas na 20 minuten voor het eerst over de middenlijn komt dat kun je wel stellen dat je behoorlijk van de (vrij slechte) mat gespeelt word, knap dat shot dan toch nog als eerste met een goal komt maar dat is dan ook aan ons te wijten. Daarna hebben we goed de draad opgepakt en lekker hockeyend richting de zege gewerkt.
Met vriendelijke groet,

  Reageren
Foto's:
Voor dit topic zijn er nog geen foto′s toegezonden!
Dat kan ... Simpel & Snel via +31627451764

Deel via:      
  Reacties
02-10-2006
mO
Anoniem
Wat nou onze scheidsen tegen jullie,, wij MB1 hebben zelfs onze scheidsen tegen gehad dus je moet niet zeggen dat ze oneerlijk partijdig fluiten voor rapide
en toch wonnen we,, RAPIDE IS THA BEST!!!!!!!!!!

18-09-2006
foenks
Anoniem
Hmmm de netten vervangen....shit, hebben jullie dan ook die verrekte kabels van boven het veld weggehaald. Die hebben al menig scoop vereideld!

18-09-2006
Nr. 4
Anoniem
Ondanks dat de nederlaag terecht was kan ik het toch niet laten om even te melden dat scheidsrechters in hulst met het toekennen van strafcorners wel heel erg met twee maten meten.

18-09-2006
nr. 3
Anoniem
Het was een terechte overwinning voor jullie. Daar hoeft dus inderdaad niet zoveel meer over gezegd te worden. Dat je de scheidsrechters tegen hebt in Hulst weet ook iedereen al jaren. Dus dat is geen nieuws. Wij zijn een team in opbouw en jullie kwamen voor ons nog wat te vroeg, zo simpel is het. Maar ik kijk nu al uit naar de return! Onze netten zijn vervangen.. Groet

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email