Resultaten
Poule 4d Geplaats door: Bert = Geregistreerd [»]
Resultaten - KNHB Hockey Forum
GEPLAATST OP: 11-03-2012
BEKEKEN: 1541x
Wie heeft wat gemaakt vandaag?

  Reageren
Foto's:
Voor dit topic zijn er nog geen foto′s toegezonden!
Dat kan ... Simpel & Snel via +31627451764

Deel via:      
  Reacties
14-03-2012
Bert
Geregistreerd
Hilvarenbeek - Hockeer: 1-7

Prima pot in het verre Beek. Op het begin nog wat gevaar van lange ballen door het centrum van Hilvarenbeek, maar al vlug alleen nog maar Hockeer dat het spel bepaald. Balbezit zo rond de 70%, zou ik zeggen. Duurt nog best lang voodat de 1-0 valt (door de benen van de keeper), maar daana is Hockeer los en volgt de ene mooie aanval na de andere.

Halverwege de tweede helft laat Hockeer de teugels een beetje vieren, en komen er weer wat kansen voor Hilvarenbeek. Puik keeperswerk kan niet vookomen dat er eentje in rolt. Einduitslag: 1-7.

Op een enkel incidentje na een sportieve pot tegen sympathieke gasten. Arbitrage was uitstekend, geen kwaad woord over te zeggen. Als de nieuwe coach (sympathieke vent trouwens) tactisch een paar aanpassingen doet kan Beek nog wel een paar puntjes pakken dit seizoen.

12-03-2012
Dommel 11
Geregistreerd
Dommel H1 – Liempde H1: 6-1

In de eerste wedstrijd na de winterstop stond in Sint-Michielsgestel meteen een echte kraker op het programma.
De heren van de Dommel maakte vanaf de eerste minuut duidelijk dat zij de koppositie wilden behouden. De Dommel zette meteen volle druk op Liempde en speelde een zeer snel combinatiespel. Al in de eerste minuut opende de Dommel de score. Linksachter Sjoerd Jansma speelde Dennis de Graaf aan die Roderik Adang in scoringspositie bracht. Roderik benutte deze eerste kans meteen: 1-0. De Dommel drukte door en in de 5e minuut werd het 2-0. Peter van de Berg speelde Oscar van Hasselt aan die op zijn beurt Roderik Adang in scoringspositie bracht. Roderik benutte ook deze kans. De Dommel bleef zeer snel spelen en in de zevende minuut was het wederom de linksachter Sjoerd Jansma die een opening in de Liempdse verdediging vond. Nu speelde hij de spits Rogier van Oosterhout aan die op zijn beurt Oscar van Hasselt een voorzet gaf. Oscar bracht de stand op 3-0. Twee minuten later is het Oscar die een voorzet op Roderik Adang gaf die vervolgens de 4-0 scoort. Liempde leek hiermee eigenlijk wel gekraakt. Maar de heren van Liemde begonnen beter in de wedstrijd te komen en De Dommel laat zich meer achteruit spelen. Het duurt tot de 23e minuut voordat de heren van Liempde een kans krijgen die ook meteen verzilverd wordt: 4-1.

In de tweede helft stellen de heren 1 van De Dommel orde op zaken en zetten Liempde stevig onder druk. De vele kansen worden echter niet benut. Pas in de 18e minuut wordt het 5-1: Rowan Haans geeft een voorzet op Rogier van Oosterhout die de 5-1 scoort. De Dommel blijft de verdediging van Liempde onder druk zetten maar weet echter daar niet uit te scoren. Van de elf strafcorners die de Dommel krijgt wordt er maar een benut. Die benutte strafcorner valt in de 29e minuut van de tweede helft: de strafcorner wordt ingesleept door Stef van der Sman en ingetipt door Roderik Adang. De Dommel blijft kansen creëren maar het blijft 6-1. Complimenten nog voor Liempde voor een sportieve wedstrijd en we zijn het erover eens dat als ze zo door gaan volgend jaar zeker mee zullen gaan doen om de bovenste plaatsen.

12-03-2012
Sjinborn
Geregistreerd
Sjinborn heeft gister een geflatteerde nederlaag
Geleden (1-3)
Eerste helft domineerde www en maken we de kansen niet af en komt eersel 1x voor de goal door een counter. Ze tikken het goed uit en scoren de 0-1
Daarna bleef Sjinborn opbouwen maar verzuimde de spitsen de 1-1 te maken. 2e helft ongeveer het zelfde verhaal, allleen kreeg eersel nu wat meer balbezit. Nog steed bouwt Sjinborn erg goed en heeft het meeste balbezit.. Daarna volgen de. 0-2 1-2 1-3 eersel beheerst de counter erg goed..! Zwakke punt is eigenlijk hun keeper.. Punt van aandacht is de kleine nummer 8 zit hem op de huid![s]

11-03-2012
Import
Geregistreerd
Hilvarenbeek - Hockeer 1-7

11-03-2012
123456
Geregistreerd
Venray - nuth 2-3

11-03-2012
Dommel1
Geregistreerd
Dommel - liempde 6-1

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email