Volgend seizoen
Poule 4c Geplaats door: Benieuwd = Geregistreerd [»]
Volgend seizoen - KNHB Hockey Forum
GEPLAATST OP: 23-05-2008
BEKEKEN: 1079x
Ola,

Hoe zien jullie selecties er volgend jaar uit? Krijgt Shot nu wel goede hockeyers erbij? En wordt pelikaan sterk genoeg om volgend seizoen wel echt mee te doen om de titel????
En hoco; krijgen jullie spelers erbij of gaan er juist weg?Hoe denken jullie het te gaan doen in de derde klasse?

  Reageren
Foto's:
Voor dit topic zijn er nog geen foto′s toegezonden!
Dat kan ... Simpel & Snel via +31627451764

Deel via:      
  Reacties
29-05-2008
...
Anoniem
het blijft zoals het was. er is idd een verzoek ingedient om de 4e klasse op te heffen. dat betekende niet dat iedereen naar de 3e ging. de eerste zoveel zouden dan gaan naar daar waar ruimte is. voor de rest was een andere constructie. maar dit is afgewezen... dus tot volgend jaar dan maar!

28-05-2008
@ AAP
Anoniem
De laaste keer dat ik na heb gevraagd bij de bond hoe het zat met promotie konden ze mij alleen maar melden dat het zo zou blijven als dat het op de website staat. Dus dat alleen de nummer 1 zou promoveren.
Daar gaan wij dus ook maar gewoon vanuit.

28-05-2008
@@p
Anoniem
Dat is van horen zeggen.

Maar wat klopt hier van? (weet iemand meer)

27-05-2008

Anoniem
hoorde idd ook dat de 4e klasse komt te vervallen en alle 4e-klassers die door blijven gaan dus ook in de derde klasse terechtkomen...

promotie voor iedereen dan dus

27-05-2008
@@p
Anoniem
moet dat allemaal zo tegen het einde van het seizoen?
HOCO terecht kampioen, rest niks in te brengen!

Hoe zit het met volgend jaar, heb van horen zeggen dat sommige ploegen opstappen en onderbond gaan spelen en de 4e klasse verdwijnt?

27-05-2008
DES
Anoniem
Ben benieuwd voor volgend seizoen dan Pelikaan..de thuiswedstrijden moeten iig geen probleem zijn met zulke scheidsrechters. Complimenten hoe goed die ene een wedstrijd aanvoelt; jullie een strafbal geven als je zwaar onder druk staat bij een 1-0 voorsprong . Verder niet onverdiend gewonnen.

27-05-2008
Uitslag volgend seizoe
Anoniem
Pelikaan - Des 5-1

Pelikaan verdient gewonnen. Scheidsrechters waren streng. Twijfelachtige strafbal. Tweede strafbal overigens wel terecht. Mooie sleepcorner. Des kreeg gele kaart, echter Pelikaan ook. Al met al een niet beste pot, jammer als afsluiting van een mooi seizoen.

Volgend seizoen
Pelikaan gaat voor het kampioenschap. Heeft dit seizoen van elke club minimaal twee keer gewonnen (hoco buiten beschouwing). Willen en moeten volgend jaar naar de derde klasse

26-05-2008
@ Pelikaan
Anoniem
Zijn jullie scheidsrechters dan ook beter dan dit seizoen?? Slechter kan echt nooit met die bonusgoals die jullie thuis krijgen!

26-05-2008
Pelikaan
Anoniem
volgend seizoen gaan wij, net als dit jaar, voor het kampioenschap. Even afwachten wie er terugkomt (Gilze Rijen?), maar dat mag geen belemmering zijn. Volgend seizoen zijn wij nog sterker dan dit seizoen!

23-05-2008
Bas
Anoniem
Zover ik weet krijgt Shot er nog niks speciaals bij.
Pelikaan en Liberty zullen volgend jaar voor het kampioenschap gaan denk ik. Maar ik weet niet wat daar te gebeuren staat.
of hoco na een jaar terugkomt???ligt er maar net aan of het team bij elkaar blijft. dan hoeven ze zich geen zorgen te maken denk ik

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email