uitslag
Poule 4c Geplaats door: rijen - dommel = Geregistreerd [»]
uitslag - KNHB Hockey Forum
GEPLAATST OP: 27-09-2009
BEKEKEN: 1243x
gilze rijen - dommel 7-4 leuke wedstrijd
rest graag ook uitlag neer zetten

goeten rijen

  Reageren
Foto's:
Voor dit topic zijn er nog geen foto′s toegezonden!
Dat kan ... Simpel & Snel via +31627451764

Deel via:      
  Reacties
30-09-2009
nr. 12
Anoniem
Quote Des 'mistral dat nipt won van zundert'
ff recht zetten, 4-4 is nog altijd een gelijkspel....
Wij hebben er zin in na het afhaken van goes, en dit vrije weekend. We balen eigenlijk heel erg dat er niet gespeeld werd.
Klote liemden, wees een fatsoenlijke club en stuur 1 eerste elftal het veld op.

Zeker als je 3 heren elftallen hebt moet dat te doen zijn. Wij zijn maar met 1 elftal, en doen dat toch ook!

28-09-2009
rijen
Anoniem
hier dan een klein verslagje van rijen

rijen begon super goed en stond binnen 10 min met 3-0 voor door wissel werd het 3-1 gilze egt de veel betere ploeg en maakt ook zo de 4-1 en de 5-1 maar door toch een paar sloordig heidjes maakt dommel de 5-2 en was het rust.

rijen maakt vroeg in de 2de helft de 6-2
snel daarna komt de 6-3 en de 7-3 en dan toch nog de 7-4 en uit eindelijk nog de 8-4

gilze maakt 4 sloordigheids foutjes en dommel maakt met super spits alles af

super vette wedstrijd voor de toeschouwers
tot volgend weekend

28-09-2009
haens
Anoniem
dat klopt.

28-09-2009
DES
Anoniem
Wat valt hier verder over te vertellen. Goede 1e helft van onze kant met snelle combinaties en mooie doelpunten, vooral de 1e die heeft de keeper van goes alleen gehoord ben ik bang. Dit resulteerde in een 12-0 ruststand.

2e helft was erg chaotisch, door vele wissels was de organisatie redelijk zoek en duurde het lang voor we er nog een paar goals bij prikte. uiteindelijk 19-0, het publiek was inmiddels naar veld 2 verhuisd waar het wat spannender was.

Wij kijken uit naar onze 1e echte test, 18 okt uit naar shot.

2 gespeeld 30 voor en 0 tegen is geen slecht begin

28-09-2009
Nr. 8
Anoniem
Ik snap nog steeds geen kont van wat je schrijft Mike, misschien morgen nog een keer proberen?

28-09-2009
MyKey
Anoniem
Oke niet schrijven als je net uit de kroeg terug komt. Hier een kloppend verhaal hehe...:

Vandaag heerlijk in de toernooishirts bij Olympia geroeleerd. Ook fijn dat de scheidsrechters weer net zo 'scherp' waren als afgelopen jaar. Vooral die in het hek leunende pannenkoek. Topper is dat! Geboren met een fluit!

Shot was goed, tien minuten onder druk gestaan zoals de keepert van olympia al aangaf en daarna was het vrijwel 1 richting verkeer. Niet heel groots gespeeld door Shot, maar wel aardig. Weer snel de bus in viel nog mee ... we hadden bier koud in de bus dus dat was prima. En zeg nou zelf hoe vaak komt er een team op bezoek in een touringcar! Fucking ace actie dacht ik zelf!

Ik verbaas me over de uitslag van Gilze tegen Dommel. Wij hadden niet de indruk dat Dommel in staat was 4 goalen te maken in een uitwedstrijd nota bene.

DES lijkt me duidelijk. Iets om te verbreken :). Zin in de wedstrijd over drie weken!

Groeten uit Tilburg!

28-09-2009
Frietje
Anoniem
Ja, 6-4 verloren uit tegen Vlissingen... dik terechte uitslag, slecht begonnen, waardeloos verdedigd, gekrant in de opbouw, leek nergens op (vooral de eerste helft)

Tweede helft was iets beter, uiteindelijk van 6-1 teruggekomen door wel aardige goals, maar gewoon geen goede wedstrijd van onze kant.

28-09-2009
MyKey
Anoniem
Euw .. DES speelde tegen goes niet tegen ddhc. Excuus! Nogmaals ... bizarre uitslag! Heb zin in de confrontatie met goes over drie weken in Tilburg. Nu al een legendarisch duel!
later!

28-09-2009
MyKey
Anoniem
Vandaag heerlijk in de toernooishirts bij Oloempia geroeleerd. Ook fijn dat de scheidsrechters weer net zo 'scherp' waren als afgelopen jaar. Vooral die in het hek leunende pannenkoek. Topper is dat! Geboren met een fluit!

Shot was goed, tien minuten onder druk gestaan zoals de keepert van olympia al aangaf en daarna was het vrijwel 1 richting verkeer. Niet heel groots gespeeld door Shot, maar wel aardig. Weer snel de bus in viel nog mee ... we hadden bier koud in de bus dus dat was prima. En zeg nou zelf hoe vaak komt er een team op bezoek in een touringcar! Fucking ace actie dacht ik zelf!

Ik verbaas me over de uitslag van Gilze. Wij hadden niet de indruk dat ze in staat waren 4 goalen te maken in een uitwedstrijd nota bene.

DES lijkt me duidelijk. Iets om te verbreken :). Hopen voor DDHC dat ze niet weer de 'magische' grens van 200 tegengoals gaan verbreken! Ik heb vertrouwen in jullie dit seizoen mannen! Groeten uit Tilburg!

27-09-2009
Buttinge-Oost
Anoniem
Effectiviteit is toch een kwaliteit van een goede ploeg?

27-09-2009
vlis
Anoniem
vlissingen niet scherp in afronding anders had het zoveel meer geweest in beide wedstrijden

27-09-2009
DES
Anoniem
oh ja dat klopt..

27-09-2009
Frits nr 9
Anoniem
volgens mij worden er ook maar 4 wedstrijden gespeeld in deze poule. toch knappe overwinning van des en shot

27-09-2009
DES
Anoniem
vorige bericht: hij heeft al gepost ondertussen hehe

27-09-2009
DES
Anoniem
Rijen tegen Dommel: 7-4, niet een heel erg sterke uitslag lijkt me... Dommel 1-1 tegen DDHC dus Dommel lijkt niet heel erg sterk. Waarom die 4 doelpunten tegen?

Oympia-Shot: lijkt me een knappe overwinning van Shot, graag een reactie van OlympiaKeeper haha maar aan de uitslag te zien terecht overwinning van Shot, misschien is Shot dan onze belangrijkste tegenstander?

Hiermee zijn denk ik alle toppers besproken, met onze tegenstander Goes was het een fijne pot, veel openingen achterin en 19-0 lijkt me een duidelijke uitslag

ps. Vlissingen speelt 6-4 tegen Mistral... beide niet heel goed denk ik, Vlissingen een paar sterke spelers om op te bouwen, maar uitslagen (2-5 tegen Goes, en 6-4 tegen Mistral, dat nipt won van Zundert) zijn niet erg goed toch... Ben benieuwd naar de andere uitslag voor de middenmoot

27-09-2009
OlympiaKeeper
Anoniem
Ja hij speelde een uiterst goede eerste helft. tweede helft was heel ons team minder dan de eerste helft (voor zover dat mogelijk was) Na ons goede begin (wat ook maar hooguit 10 minuten duurde) speelden we weer als tegen mistral, tactisch slecht, technisch slecht en NUL inzet!
Resultaat: Shot dat simpel wint en volkomen terecht een feestje mag vieren (al waren jullie vrij snel die big ass bus ingevlucht :P) Olympia is zoals gewoonljk in het begin van het seizoen de weg al kwijt. Wij moeten nu zorgen dat we het snel weer op de rails krijgen, want vandaag was een super slechte wedstrijd! Eerst maar eens afgehaakt voor een mogelijke top 3! gefeliciteerd met jullie revanche!

27-09-2009
Nr. 8
Anoniem
Olympia - Shot; 1-5

Verdiende overwinning van SHOT, feest in de bus terug (D1 en H1 beide met 3 punten terug uit Zeeland).

Olympia; wat gebeurde er met Nr. 15 van jullie? Die gozer speelde briljant de eerste helft en hebben we de tweede helft niet meer gezien!

27-09-2009
Nr. 6
Anoniem
Vlissingen begon gewoon goed, 4-1 rustand, 4 doelpunten van die geile middevelder (nmr 6 volgens mij) eerste helft was eenzijdig... tweede helft kakte we in, wedstrijd was voor ons al gewonnen, positie spel werd wat minder, daar maakte mistral gebruik van, vlissingen mist in de tweede helft wel wat scherpte en mist veel kansen... 6-4 terechte uitslag... Voor de terug wedstrijd hoop ik op een 0-6 of beter wat zeker mogelijk is.

27-09-2009
vliss
Anoniem
vlis-mistral 6-4

27-09-2009
DES
Anoniem
DES - Goes 19 - 0

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email