Souburgh - Krimpen
Poule 4b Geplaats door: MOntF*$%#rt = Geregistreerd [»]
Souburgh - Krimpen - KNHB Hockey Forum
GEPLAATST OP: 10-11-2009
BEKEKEN: 1374x
4-1. Souburgh de beter hier.
Krimpen speelde zwakjes tegen Waddinxveen en denkt er iets te makkelijk over. De koude douche staat Krimpen in dit duel te wachten. Souburgh in vorm. Gaat als een trein momenteel. De punten blijven in Souburgh, dat is een ding dat zeker is ;-)

  Reageren
Foto's:
Voor dit topic zijn er nog geen foto′s toegezonden!
Dat kan ... Simpel & Snel via +31627451764

Deel via:      
  Reacties
15-11-2009
HCW #12
Anoniem
Souburgh toch net iets beter dan Krimpen. Zal een lange tijd gelijk op gaan denk ik.

Souburgh maakt dit karwei in eigen huis af. 3-2.

Mannen succes vanmiddag!

15-11-2009
de onpartijdige
Anoniem
Arbiters zullen wel weer op de hand van Krimpen zijn. Aangezien de vader van zoonlief zijn collega's van te voren goed zal 'instrueren'.

14-11-2009
Elsalvador
Anoniem
Schat beide ploegen ongeveer even sterk in, dus wordt het een gelijk spel.
Hoop wel op goed scheidsen daar, anders kan de vlam nog weleens in de pan slaan daar!!
Suc6 en een prima 3e helft

14-11-2009
Scoopkeep
Anoniem
Zal wel spannende pot worden. Ik denk dat souburgh op een vroege achterstand komt die ze later herstellen en uiteindelijk met 4-3 winnen

11-11-2009
Tom Sawyer
Anoniem
Krimpen gaat winnen denk ik. Miss is het wel zo dat Krimpen niet zoveel scoort de laatste paar wedstrijden(of kansen laat liggen). Maar de achterhoede lijkt mij sterker dan die van Souburgh. Dus het zal meer een wedstrijd worden waarbij de verdedigers het verschil maken dan de aanvallers(hoewel dat natuurlijk hand in hand gaat).

Het word sowieso een topper om naar te kijken.

Beide teams geluk gewenst

11-11-2009
Montfoort 8
Anoniem
Souburgh wint hier al is het nipt! 3-2
Verder leuke wedstrijd lijkt mij!

10-11-2009
NO 12 HCW
Anoniem
1-2 (ruststand 1-1)

Krimpen duwt door de 2de helft. Strafcorner brengt de beslissing

10-11-2009
Evers
Anoniem
Souburgh - Krimpen: Een wedstrijd die normaal gesproken alle kanten uit kan gaan. Souburgh met het thuisvoordeel geef ik iets meer kans dan Krimpen.

Souburgh uit: altijd lastig ! Het luidruchtige publiek, het harde stuiterveld, etc.... Het zit tegen voor Krimpen deze middag. 4-2/5-3 wordt de uitslag naar mijn gevoel.

Krimpen maakt de gelijkmaker pas laat in de 3de helft

10-11-2009
Blaffer
Anoniem
Een lastige confrontatie voor de Heren van Krimpen aankomend weekend. Souburg, toch wel angstgegner voor de heren aan de IJssel. De vraag is hoe scherp Krimpen is, en of ze in deze situatie wel de punten meenemen. Souburg daar in tegen draait wederom stabiel en laat zien te kunnen hockeyen. Het is maar net de vraag of het verdedigende blok van Krimpen, Souburg bij zich weg kan houden en of ze zelf de mogelijkheden kunnen en/of willen benutten. Een lastige! Ik weet ook niet wie ik als winnaar tip, maar dat er hockeyend vermogen op het veld staat, dat is zeker!

10-11-2009
Janssen
Anoniem
Dat is juist het probleem, Krimpen scoort niet zo makkelijk. Souburgh daarentegen wel. Maar het is wel duidelijk dat Krimpen beter hockeyed. Blijf erbij dat Souburgh de punten thuis houd.

10-11-2009
Batman
Anoniem
Met alle respect voor Souburgh, maar Krimpen is een heel sterke ploeg, ik snap niet waarom iedereen Souburgh tipt. Als Krimpen gewoln de kansen benut is er niks aan de hand daarnin Alblasserdam.

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email