uitslagen
Poule 4c Geplaats door: HCGR = Geregistreerd [»]
uitslagen - KNHB Hockey Forum
GEPLAATST OP: 22-11-2009
BEKEKEN: 1281x
13-0 gilze 10-0 (rust)
mooie afsluiting voor rijen op dit complex
eerst volgende thuis wedstrijd waarschijnlijk op nieuw complex

  Reageren
Foto's:
Voor dit topic zijn er nog geen foto′s toegezonden!
Dat kan ... Simpel & Snel via +31627451764

Deel via:      
  Reacties
23-11-2009
nonine
Anoniem
@ frietje, had persoonlijk ook nog genoeg te klagen maar dat was (net zoals je zegt) voornamelijk op ons eigen presteren. Hoop dat iedereen zich daar van bewust zijn.

Had ook graag meegedaan met de derde helft, maar ik moest nog wat belgen op de snelweg naar de rechterkant drukken.

Hopelijk volgende week een van ons uit een gunshow....ofzow

23-11-2009
DES
Anoniem
dankje

23-11-2009
MyKey
Anoniem
" de constante wisselingen tussen 3 centrale mannen waren lastig te verdedigen."

Naar mijn idee is dit ook echt de kracht van DES. Die drie gasten hebben een prima wisselwerking en voelen precies aan hoe en wanneer bepaalde looplijnen in te zetten.

23-11-2009
Frietje
Anoniem
Dommel - Mistral, 6-3

Ik heb wel een en ander te klagen, vooral over onze eigen wedstrijdinstelling. Heel het team heeft het denk ik af laten weten, de strijd die we juist de laatste paar wedstrijden leverden was niet aanwezig. Het was dan ook wel een terechte nederlaag. Dommel heeft een aantal handige spelers die door ons heel slecht in de zone zijn opgevangen. Het is altijd een beetje dubbel: Dommel heeft aardig gespeeld en op dat moment heb je zelf het idee niet in de wedstrijd te zitten of speelde Dommel goed omdat wij zo stonden te kranten?

Zelf ook veel te veel kansen gemist, waar we tegen bijvoorbeeld SHOT erg effectief waren vlogen ze er nu gewoon niet in. Daarnaast hen erg gemakkelijk laten hockeyen.

Als laatste zijn er hier en daar wel een aantal excuses aan te voeren, zo zat een groot deel van ons team in de lappenmand. De scheidsrechters waren ons ook niet bepaald positief gezind, waar Dommel toch direct twee doelpunten uit heeft gehaald. Maar boven alles hebben we het denk ik aan ons zelf te wijten.

Derde helft hebben we nog proberen te winnen door zelf Tequila mee te nemen, maar uiteindelijk hebben we toch maar besloten ergens anders bier te gaan drinken. Lijkt me ook niet echt een nederlaag, we zijn toch min of meer uit het clubhuis gezet.

23-11-2009
FC Sheriff
Anoniem
De wedstrijd tegen Zundert speelden we weer een beetje beter dan afgelopen week. Het vroege tijdstip was niet echt relaxt, maar daar zijn we toch nog wel goed mee omgegaan. Het was al snel duidelijk dat we de 3 punten mee naar huis gingen nemen toen we in de eerste helft al op 5-0 kwamen. Verder is de kans bij hockey altijd heel groot dat je een doelpunt tegen krijgt, omdat je altijd wel strafcorners tegen krijgt. Al onze 3 tegendoelpunten zijn namelijk gescoord uit zo'n situatie (mistral, olympia en zundert).

De 3e helft waren we al op tijd weg, omdat een aantal mensen nog mee moesten doen met andere teams die mensen tekort kwamen. Dus vandaar!

23-11-2009
DES
Anoniem
zundert - DES

Dramatische wedstrijd. Wij maken geen fout en winnen met minimale inspanning toch vrij makkelijk. Des speelde inspiratieloos en zundert was niet bij machte om iets te forceren. lichtpuntje: paar mooie doelpunten, tip-in achter de rug om en strakke sleepcorner. minpuntje: tegengoal uit strafcorner. We hebben nog steeds geen veldgoal tegen dat dan weer wel.

Volgende week Vlissingen wij hebben er zin an en zullen meer gemotiveerd zijn als gisteren. Na de wedstrijd PARTY!

23-11-2009
Nr. 12
Anoniem
DES, was deze zondag duidelijk een maatje te groot. Hoewel zundert goed begon, en het het eerste kwartier over en weer ging, zonder doelpunten. Veel goede strafcorners van DES later werd het duidelijkd dat er geen punten voor zundert weggelegd waren deze zondag. Toch nog wel een strafcorner van onze kant met succes. Pas het 3e tegendoelpunt wat ze hebben mogen incasseren dit seizoen. Gilze had er vast wat voor overgehad om dat doelpunt te lenen in die 0-0 wedstrijd. Maar al met al zei onze keeper niet zo scherp te zijn geweest, dat had misschien nog wat goals gescheeld, maar voor het resultaat niet echt meer uitgemaakt. Vond des wel goed spelen op het middenveld, de constante wisselingen tussen 3 centrale mannen waren lastig te verdedigen. Verder wel lekkere pot, en het weer viel ook mee. Ze waren er alleen wel heel snel vandoor, en lieten in alle haast een half kratje staan, + hun wedstrijdtenu's. DES te meer bier voor ons.....

23-11-2009
MyKey
Anoniem
komt er nog een verslag van olympiakeeper hoe hij zijn zondag heeft doorgebracht? Lijkt me reuze leuk om te lezen!

Shot heeft alle oefenwedstrijden in Polen in winst omgezet. Daarover later meer.

22-11-2009
Middelburger
Anoniem
Oja, welke niet gunshowganger beweerde een stuntje van ddhc tegen vlissingen??

22-11-2009
Middelburg
Anoniem
Mooie gezellige wedstrijd met prima arbitrage. Een waardig afscheid voor ronald peekels en emile. 8-0 met 5 van emile . De eerste tweede en derde helft ruim gewonnen. Geniaal dagje.

22-11-2009
el fenemeno
Anoniem
Vlissingen - DDHC 8-0
Schitterende wedstrijd, ook vanwege het zeer vriendschappelijke karakter, goede scheidsrechters en een paar kwaliteitgoals waar je u tegen zegt.
Leuke middag!

22-11-2009
Bolley Boomans
Anoniem
Mooie en zeer gezellige pot hockey.

DDHC oogte in het begin zeker niet slecht, en het ging ook niet slecht. Doelpunten kregen ze wel snel om te oren.

Bedankt voor de toffe wedstrijden allemaal :D...

Tot over 2 jaar dan maar,


LATER PATER SNATER,


Bolley Boomans

22-11-2009
Bolle
Anoniem
Nonine, mooi gebruik van het woord collectief.. heb ik nog nooit iemand horen/zien gebruiken...

Over de wedstrijd ga ik niet al te veel zeggen.. uitslag spreekt voor zich en ik denk dat Frietje hier nog wel iets kwijt wil..

Over de 3e helft echter (Waar ik me wat meer thuis waan) heb ik wel wat te zeggen.. wederom een overwinning voor Mistral 1, hoewel Dommel dit wellicht zal ontkennen... ja ja ik ben het eens dat de heren van Dommel langer in de kantine mochten vertoeven.. maar als de barman geen bier meer wil schenken aan het uit spelende team en alleen het thuisteam nog wil bedienen... dan denk ik dat wij redelijkerwijs toch wel de derde helft mogen opeisen..

Gefeliciteerd Dommel met jullie eerste overwinning.. ik zie jullie graag in de return..

Derde helft toch wel voor Mistral en ik weet dat we daar hier niet voor bezig zijn, maar er is wel wat voor te zeggen uiteraard!

22-11-2009
nr 5
Anoniem
Leuke pot bij Vlissingen, jammer van de uitslag. Arbitrage was niks mis mee!

22-11-2009
nonine
Anoniem
helaas (voor ons) hebben buttingenzuid e.a. gelijk gekregen. Het verlies bij dommel zijn dure punten.

Heb verder niet veel te klagen, behalve dat we als collectief niet hebben kunnen laten zien waar we tot in staat zijn.


22-11-2009
Nr.16
Anoniem
mooie wedstrijd van vlissingen complimenten van DDHC over de arbitrage die er stond
was ook een gezellige 3e helft met de mannen van DDHC

22-11-2009
nr7
Anoniem
verdediging was nagenoeg perfect;)
1 groot minpunt en dat was.....
nr 7:p nog nooit zon slechte wedstrijd gespeeld

22-11-2009
DES
Anoniem
Ik bedoel natuurlijk Zundert.

22-11-2009
DES
Anoniem
In de vroege ochtend, DDHC - DES 1-8..

22-11-2009
Buttinge-Zuid
Anoniem
Vlissingen-DDHC 8-0 (3-0 bij rust), over het geheel gezien eenrichtingsverkeer voor Vlis, we waren gewoon oppermachtig. Ik denk dat Ddhc 3 kansjes heeft gehad, meer niet, complimenten aan de verdediging die perfect heeft gespeeld! Waarschijnlijk een van de mooiste matches van vlissingen dit jaar en natuurlijk een mooi afscheid van bolley en Emile, BraBra!!

22-11-2009
nr7
Anoniem
Vlissingen-DDHC 8-0, het fysieke spel vond ik persoonlijk wel meevallen.

22-11-2009
Senior
Anoniem
De Dommel - Mistral 6-3

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email