uitslagen
Poule 4c Geplaats door: hcgr = Geregistreerd [»]
uitslagen - KNHB Hockey Forum
GEPLAATST OP: 28-03-2010
BEKEKEN: 1392x
rijen - olympia 2-0

  Reageren
Foto's:
Voor dit topic zijn er nog geen foto′s toegezonden!
Dat kan ... Simpel & Snel via +31627451764

Deel via:      
  Reacties
03-04-2010
nr. 9 Olympia
Anoniem
Gizle, ik heb vorige week mijn scheembeschermers bij jullie laten liggen. ze zijn wit, met zwart aan de binnenkant en je kan ze zo onder je sok schuiven. bovenaan staat met blauwe stift Tim geschreven. heeft iemand ze gevonden?

groetjes

29-03-2010
vlissingen
Anoniem
geen lange post olympia keeper:S
vind hem maar een beetje klein voor jou doen.
enne mike denk dat degene met de bal de enkelblessure niet echt doorhad. normaal stoppen we altijd wel bij een blessure.

29-03-2010
WodkaJus
Anoniem
Sluit me aan bij OlympiaKeeper.

Olympia mocht spelmaken maar had te vaak last van het veld. Rijen niet fortuinelijk met de kansen maar toch 2 keer mogen scoren wat gewoon een terechte uitslag was!

3e helft was zeer geslaagd!

29-03-2010
OlympiaKeeper
Anoniem
Ik sluit me in principe aan bij Mart. Gilze stond achterin gewoon heel goed en liet ons het initiatief. Al is er niet echt sprake van initiatief als je vervolgens de bal 10 keer te langzaam rondspeelt en hem uiteindelijk zonder echt gevaarlijk te worden kwijtraakt. Uitslag had hoger uit kunnen vallen en behalve een paar verdwaalde strafcorners hebben wij geen kans gehad. Gilze heeft moeite met het spel maken maar verder is dat een prima ploeg. En na afloop was het ook gewoon gezellig.

29-03-2010
mart
Anoniem
de uitslag bij rijen-olympia(2-0) was volkomen terecht, olympia speelde vreselijk, kwamen er niet aan te pas, veel mazel dat teuntje niet scherp was anders was het mischien wel 10-0 geworden. de kopbal van die olympiaan kwam trouwes goed hard aan(hij zal we koppijn hebben vandaag)

RIJEN VOOR T KAMPIOENSCHAP!!!!

29-03-2010
Mike
Anoniem
ik vond het gemeen dat jullie mijn enkel blessure niet serieus namen! Voor de rest vind ik Vlissingen-papi's best wel chille bazen! Volgende keer gewoon niet buiten roken en bij ons gaat zitten - veel gezelliger.

Mooi potje, inderdaad scheids van buitenaf en met zijn collega hielden ze het lekker kort zoals het hoort in de vierde klasse. Jammer dat Olympia het niet op een gunstige 0-0 heeft weten te houden. Hoor ik graag het fijne van.

28-03-2010
nr7
Anoniem
nja lekker strak houden vond dat ze een paar foute beslissingen in het begin hadden. onze coach reageerde daar gewoon volkomen fout op en dat werkte niet in ons voordeel. heb zeker slechtere scheidsrechters gehad en jullie hebben terecht gewonnen. snapte alleen die 10 minuten voor verbaal niet echt
terwijl die man 5 meter buiten de cirkel de bal neemt, de bal heen en weer haalt, de cirkel inloopt (-->meer dan 5 meter gerold de bal) en dan wordt afgefloten. hij gaat verhaal halen en mag 10 minuten gaan zitten.
verder is het helemaal aan onszelf te wijten. we lieten onszelf teveel opfokken

28-03-2010
Nr. 8
Anoniem
Mmmm, vond de scheidsrechters geeneens zo slecht om eerlijk te zijn; lekker strak houden, weinig dingen gemist en in ieder geval niet partijdig (alhoewel jullie daar misschien anders over denken; maar zie de twee afgekeurde doelpunten van ons en het feit dat 1 van de scheidsrechters van DES is... ;)). Heb in ieder geval dit seizoen slechtere scheidsrechters gezien!

Olympia mooi verhaal over Gilze te vertellen? Terechte uitslag... of...?

28-03-2010
nr7
Anoniem
shot-vlissingen 5-1
terechte uitslag. scheidsrechters waren niet geweldig en paar rare beslissingen maar verlies verder echt aan onszelf te wijten. gewoon belabberd gespeeld.

28-03-2010
nonine
Anoniem
zo zo, de dommel uit is toch een challenge apart. vorige keer gelijkspel ?

we horen graag de details :)

verdere uitslagen ook conform verwachting.

28-03-2010
Senior
Anoniem
De Dommel - Zundert 5 - 2

Deel deze pagina via:

facebook

Twitter

WhatsApp

Email